Bell Schedules



School Day Schedule 460 Operational minutes
Description / Period Start Time End Time Length
Doors Open 8:10 AM
Regular School Day 8:40 AM 3:50 PM 430 min
Regular Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 8:10 AM
Students Arriving to classroom 8:10 AM
Rise and Shine Begins 8:30 AM
School Begins -Tardy Bell *Should be in class 8:40 AM
Dismissal Bell 3:50 PM
Specials and Conference Times (Hora de Especiales y Conferencia) School Hours 8:40 AM- 3:50 PM
Description / Period Start Time End Time Length
Kindergarten 12:40 PM 1:35 PM 55 min
First Grade (Primer Grado) 2:40 PM 3:35 PM 55 min
Second Grade (Segundo Grado) 10:05 AM 11:00 AM 55 min
Third Grade (Tercer Grado) 1:40 PM 2:35 PM 55 min
Fourth Grade (Cuarto Grado) 11:05 AM 12:00 PM 55 min